Transpirată, nemachiată și epuizată: așa arată Andreea Marin la sala de fitness

22 august 2017 8:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când e femeie singură, Andreea Marin a început să se pregăteasc ă intens pentru a reveni „pe piață”. Și-a pus la punct silueta, pe care o menține cu mari eforturi.

Pesemne că este perseverentă, pentru că vedeta face ce face și își rupe din timp pentru a ajunge cât mai des la sala de fitness. Iar acolo nu se joacă, ia exercițiile fizice în serios. Drept dovadă stă faptul că, atunci când trebuie să se apuce de treabă, lasă deoparte aerele de vedetă și renunță la machiaj și coafuri sofisticate.

Îmbrăcată în echipament de sport, cu o șapcă pe cap, plină de transpirație și fără pic de machiaj: așa s-a pozat „Zâna” pe banda de alergat. În fotografie, vedeta este vizibil epuizată de la alergat, însă nu se lasă, iar acest lucru a vrut să-l arate și fanilor, pentru a-i motiva. „Crezi în tine”, este una dintre etichetele pe care le-a pus în descrierea fotografiei,pe care a postat-o pe Instagram.

Prietenii virtuali și-au arătat imediat susținerea în rubrica de comentarii: „Bravo!”, „Se vede că ești în echilibru”, „Fără sacrificiu, nu există rezultate!”.

Mai multe