Transsexualul Naomi s-a întors în ţară! Ce mult s-a schimbat

8 octombrie 2016 12:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Naomi, care a făcut senzaţie acum mulţi ani cu hit-ul "Noapte Albastră", s-a întors în ţară şi a venit direct de la aeroport la emisiunea "Necenzurat". Transsexualul a ajuns la tv, dorind să-i facă o surpriză Adrianei Bahmuţeanu. Cu un look complet schimbat, Naomi a surprins pe toată lumea.

Naomi Moldovan a făcut o figură frumoasă, vineri, când a apărut direct de la aeroport, la Adriana Bahmuţeanu în platou. Blondă, cu părul drept, slabă şi cu manichiura proaspăt făcută, Naomi a primit aprecierile prezentatoarei tv care a invitat-o să cânte.

"Cu ce parfum te-ai dat că miroşi foarte frumos! Te rog, să vii să cânţi, luni, dar tot aşa, aranjată, cu tocuri, în parametri!", i-a spus Adriana Bahmuţeanu.

Naomi a povestit că s-a înscris la un concurs de renume din Germania, "Deutschland superstar", unde a trecut deja de prima selecţie.

"Este cea mai tare competiţie de la nemţi. Un concurs care este urmărit în Germania şi Austria. Am cântat piesa «Simply the best» a Tinei Turner", a spus Naomi la tv.      

Mai multe