Trașcă, poți să faci precum Kim Kardashian? Blonda și-a scos fundul tunat la soare

28 iulie 2016 20:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toate femeile se zbat să slăbească, dar Simona Trașcă este excepția. Deși își dorește o siluetă de viespe, Pamela de România a pus pe ea mai bine de 10 kilograme, doar pentru ca apoi să scape de toată grăsimea acumulată și să-și facă un fund care să înnebunească orice bărbat.

A îndurat cinci ore de operație și dureri atroce, dar și-a văzut visul cu ochii, iar acum face furori pe plajele pe unde își arată corpul creionat de medici. Simona Trașcă se află zilele acestea în vacanță pe o insulă grecească, așa că și-a scos și noul fund la bronzat, prima dată de când s-a "tunat". La o simplă privire, se vede că posteriorul blondei a căpătat proporții serioase și pare că-i face concurență chiar și lui Kim Kardashian, una dintre starletele internaționale cunoscute pentru partea dorsală. 

Dacă vedeta de peste Ocean a realizat o ședință foto în care a demonstrat că poate ține un pahar de șampanie pe fund, stând în picioare, Simona s-a apropiat vertiginos de această imagine, dacă am fi să ne luăm după cea mai recentă poză publicată pe Facebook, în care Simona stă mândră cu fundul la vedere.

Mai multe