«Trăsnita» Raluca Guslicov s-a accidentat la filmări

2 octombrie 2018 20:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Raluca Guslicov (43 de ani), interpreta lui Teo din ”Trăsniții” (Prima TV), a suferit un accident, din neatenție, pe platourile de filmare: „Era luni, eram un pic surescitată pentru că trebuia să ajung la dentist tocmai în Medgidia şi aveam o zi plină cu secvenţe, una dupa alta.

La un moment dat, în scenariu purtam o cagulă. Am filmat într-un spaţiu strâmt şi a fost nevoie să intru în decorul din spatele camerelor. Aşa că mi-am luat avânt, trebuia să vin din alergare să surprind şi am aterizat la un metru de cameră, pe genunchiul drept. M-am lovit de nu mă mai puteam ridica. Din cauza cagulei, nu am văzut cablul de la cameră şi l-am luat cu mine, cu cameră cu tot”.

Ea consideră însă că scena a fost amuzantă: “O să fiu star la making of. La două săptămâni de la întâmplare, locul este încă dureros, am o rană vizibilă şi nu îmi pot mişca piciorul stâng prea bine, dar sper, în timp, să-mi revin şi să ajung şi la sală, că mi-e dor! Deh, arta cere sacrificii!”. Actrița  vrea să se refacă complet până la spectacolul ei: “Vă aştept la concert pe 11 octombrie, la Teatrul Elisabeta, unde voi cânta stiluri diferite, de la cabaret la folclor şi la muzică românească”.

Mai multe