Trezită de poliţişti, Cristina Spătar a terminat ziua la petrecere

25 februarie 2016 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dimineaţa cu procurorii, seara la chef, aşa a ajuns să-şi petreacă ziua de miercuri Cristina Spătar. La doar câteva ore după ce soţul ei a aflat că s-a ales cu un nou dosar penal, cântăreaţa a ţinut să fie prezentă la evenimentul OK! Golden Night Party, unde a zâmbit şi a glumit, ca şi cum nimic rău nu o mai poate afecta.

Cristina Spătar (43 de ani) se ţine tare sau cel puţin aşa vrea să pară. În ciuda speculaţiilor cu privire la infidelitatea soţului ei, Alin Ionescu, şi a problemelor judiciare ale acestuia, artista nu renunţă la carieră, ci, din contră, face tot ce-i stă în puteri pentru a fi cât mai mult pe scenă şi la evenimentele mondene, lângă colegii ei de breaslă.

Aşa că miercuri nu a lipsit de la evenimentul OK! Golden Night Party, care a avut loc la doar câteva ore după ce casa i-a fost percheziţionată de anchetatori, care îl acuză pe Alin Ionescu de o nouă evaziune fiscală.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă, neagră, cu spatele gol, Cristina Spătar a fost numai un zâmbet şi pusă pe glume. Chiar dacă s-a comportat ca şi cum ar avea totul sub control, gândurile negre şi nopţile nedormite au cam dat-o de gol. Era vizibil obosită, iar rochia neagră nu a făcut decât să scoată în evidenţă faptul că a slăbit câteva kilograme bune. Iar, în ciuda faptului că părea că se simte bine la petrecere, vedeta a plecat grăbită, după două ore. 

Mai multe