Trucurile de slăbit ale Roxanei Vancea
A ajuns la 49 de kilograme, dar asta nu înseamnă că stă liniştită. Roxana Vancea a devenit un etalon pentru multe domnişoare care îşi doresc o siluetă de vis, aşa că se întreţine cu mult sport, dar şi cu o alimentaţie sănătoasă, bogată în fibre. Ca să fie sigură că nu-i lipseşte nimic din necesarul de vitamine, şatena apelează la suplimente.
Roxana Vancea mănâncă sport de pâine, însă dincolo de pasiunea ei pentru fitness, fosta vecină de la "Neatza" pune accent pe un mic dejun consistent. Dimineaţa, vedeta mănâncă mai multe albuşuri de ou, asociate cu broccoli fiert la abur, castravete verde sau o feliuţă subţire de şuncă slabă de pui şi bea lapte vegetal de migdale. Pentru digestie, Roxana înghite o linguriţă de ulei de cosos şi de pastă de susan. În timp ce mulţi, folosesc uleiul în scop cosmetic, iar tahini (pasta de susan) pentru a definitiva gustul humusului, Roxana le consumă de sine stătătoare. Aceste trucuri, în paralel, cu alimentaţia săracă în proteine, o ajută să-şi menţină greutatea pe care a obţinut-o trăgând din greu, deci într-un cuvânt să slăbească.
În trecut, pe când se dezbrăca în costum de baie la Splash!, Roxana Vancea cântărea 59 de kilograme, puţin cam mult pentru înălţimea ei de 1, 61 m. La aceste dimensiuni, Roxana nu putea să poarte tot ce îi trecea prin cap, însă acum la doar 49 de kilograme face furori când iese pe stradă. Nu degeaba, a prins atâtea contracte de imagine care i-au rotunjit frumos veniturile.