Trupul lui Ilie Micolov a fost dus acasă, în Suceava. A fost depus la Biserica Mirăuți

23 iulie 2018 19:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Micolov a decedat sâmbătă, 21 iulie, la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, unde fusese internat la Terapie intensivă. Artistul a murit la vârsta de 69 de ani. Trupul lui Ilie Micolov a ajuns în Suceava, locul unde s-a născut. Trupul neînsuflețit al cântărețului a fost depus la Biserica Mirăuți, unde au început să vină tot mai mulți oameni pentru a-i aduce un ultim omagiu solistului.

Artistul fusese inrijit de niște rude de mai multă vreme, în Piatra Neamț, conform informatiata.ro. În ultimele luni de viață, Ilie Micolov nu prea a mai ținut legătura cu soția și fiica lui. Ele i-au trimis în repetate rânduri mai mulți bani, însă de un an s-au oprit să mai facă acest lucru.

Conform sursei citate anterior, Ilie Micolov a fost plin de viață până în ultima clipă, povestind tuturor despre Bucovina și vorbind cu drag despre vremurile în care muzica lui era în vogă.

Cu o zi înainte să se stingă din viață, Ilie Micolov și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii lui, el a fost sunat și felicitat de mai mulți oameni. Ilie Micolov i-a povestit medicului care avea grijă de el despre melodiia «Dragoste la prima vedere» care l-a făcut faimos. A scris piesa într-o singură noapte, atunci când s-a întâlnit cu o femeie pe care nu a mai întâlnit-o niciodată. 

Solistul va fi înmormântat marți, 24 iulie, în cimitirul Pacea, iar alături de familie va veni și soția din Germania.

Mai multe