Tudor Chirilă, antrenorul cu cele mai multe trofee "Vocea României"

17 decembrie 2016 11:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultimele trei sezoane ale emisiunii-concurs de la Pro Tv au însemnat certitudinea că Tudor Chirilă face bine ce face în scaunul lui de la "Vocea României". Antrenorul a reuşit să-şi ducă elevii până în faza finală şi să-i ajute să şi câştige marele trofeu şi premiul de 100.000 de euro. A început cu Tiberiu Albu, a continuat cu Cristina Bălan şi vineri seara a trăit bucuria de a ieşi din nou învingător alături de Teodora Buciu, adolescenta de 17 ani, care a cucerit inimile românilor.

Tudor Chirilă şi-a mai trecut în palmares un titlu la "Vocea României". Sâmbătă seară, antrenorul a avut doi elevi în finală, Robert Botezan şi Teodora Buciu, pe care i-a îndrumat cum a ştiut mai bine. Adolescenta de 17 ani, care a cântat în prima gală live, operă fără să fi urmat vreodată cursuri de canto, i-a cucerit pe cei de acasă, aşa că voturile au curs în favoarea ei. La finalul serii, Chirilă a primit certitudinea că de când a intrat în echipa "Vocea României", după plecarea lui Horia Brenciu la "X-Factor", a reuşit să-şi ducă elevii pe culmile cele mai înalte.  

"Dacă aş fi arogant aş spune că este o rutină, dar nu este o rutină, a fost cel mai greu sezon pentru mine. În primul rând pentru că m-am ataşat emoţional foarte tare de aceşti ultimi doi concurenţi, Robert şi Teodora, şi mie nu îmi place să mă ataşez emoţional decât de oameni foarte apropiaţi. Probabil că ei mi-au devenit apropiaţi şi de-aia m-am ataşat de ei. Dacă ar fi pierdut aş fi suferit organic, fizic cumva", spus Tudor Chirilă după concurs, ediţia de vineri fiind a treia pe care antrenorul a câştigat-o.

Teodora Buciu este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al show-ului Vocea României, titlu obţinut datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a convins cu cele trei momente din finală. Astfel, Tudor Chirilă a ieşit învingător pentru a treia oară la rând, artistul câştigând alături de concurenţii săi fiecare ediţie de când a fost cooptat în juriul Vocea României.

Ediţia trecută a reuşit să ia marele premiu Cristina Bălan, iar în urmă cu două sezoane Tiberiu Albu. Primul căştigător a fost Ştefan Stan din echipa Smiley, apoi au urmat Julie Mayaya şi Mihai Chiţu, ambii din echipa lui Horia Brenciu.  

Mai multe