Tudor Chirilă, cel mai mândru antrenor de la «Vocea»: «Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele»

21 decembrie 2019 19:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă s-a folosit de rețeta sa clasică cu care a reușit să mai câștige în anii anteriori „Vocea României” pe post de antrenor și l-a îndrumat pe concurentul său, Dragoș Moldovan, să meargă pe firul rock-ului, care se pare că a prins de minune la public.

Deși Dragoș a demonstrat în nenumărate rânduri că are o voce extraordinară, care se poate mula pe mai multe stiluri, concurentul a dat tot ce a avut mai bun în finală, transformându-se într-un adevărat star rock, care parcă se afla la propriul concert! 

Tudor Chirilă, cel mai mândru antrenor de la „Vocea” de anul acesta, a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare, după ce „elevul” său, Dragoș Moldovan, a câștigat finala Vocea României, care a avut loc vineri, 20 decembrie 2019, la Pro TV.

Reacția lui Tudor Chirilă după ce Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019

„Sunt recunoscător pentru un sezon de Vocea României care mi-a dat ocazia să lucrez cu niște voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Știu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toți concurenții mei.

Sper că am creat niște momente pe care n-o să le uitați ușor, chiar dacă asta a însemnat și multe reproșuri pentru anumite decizii dificile. Dragoș, ai fost senzațional. Meriți din plin trofeul ăsta. Iar dumneavoastră, stimați telespectatori, vă foarte mulțumim! 4 din 6. Nu-i rău!”, a notat Tudor Chirilă pe contul său de socializare.

În seara de gală, Tudor l-a avut invitat pentru a completa momentul lui Dragoș și pe Tibi Albu, concurentul cu care a câștigat și în urmă cu câțiva ani „Vocea”, care este tot un rocker înrăit. Cei doi au făcut pe scena emisiunii un moment spectaculos, care, se pare, a ajuns la inimile telespectatorilor. 

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

Mai multe