Tudor Chirilă, de la şofer ponosit, la afacerist şmecheraş

30 aprilie 2015 23:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Între două reprezentaţii la teatru, rolul de jurat la „Vocea României” (PRO TV) şi spectacolele cu trupa Vama, Tudor Chirilă (40 de ani) a avut timp să filmeze şi pentru pelicula „LIVE”.

Filmul, regizat de Vlad Păunescu, va avea premiera pe 15 mai şi va fi lansat de Castel Film. Din distribuţie mai fac parte actorii Rodica Lazăr, Ioana Blaj, Doru Ana, Adrian Titieni şi Claudiu Bleonţ. Rolul lui Tudor Chirilă e unul destul de complex, căci de-a lungul peliculei personajul său se transformă.

Acesta îl interpretează pe Ioşi, un distribuitor care duce pâine la un orfelinat, apoi devine şofer de tir şi, într-un final, un afacerist versat. Acesta e cel de-al 10-lea film al actorului, care a mai jucat în 14 spectacole de teatru, în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români.

În ultima vreme, Tudor Chirilă a avut mai mult timp pentru filme, căci muzica a trecut în plan secund din cauza problemelor pe care le are cu vocea. Deşi la începutul lunii s-a tratat în Belgia, artistul îşi decalează, în continuare, spectacolele: “Vom amâna concertul Vama din True Club (8 mai) pentru toamnă. Îi puteți contacta cu încredere pe cei de la club pentru a vă recupera banii în cazul în care aveți bilete cumpărate”, a anunţat el pe Facebook.

Mai multe