Tudor Chirilă, îndrăgostit nebuneşte de Andreea Esca: "A fost o dragoste care m-a marcat"

1 octombrie 2017 12:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Artistul a făcut o dezvăluire care a emoţionat-o pe prezentatoarea ştirilor Pro TV, chiar în timpul emisiunii ei de la radio, când a aflat, abia după 30 de ani, că Tudor Chirilă a iubit-o în secret.

Cine s-ar fi gândit că între boemul Tudor Chirilă şi amazoana taleviziunilor, Andreea Esca, ar fi putut exista cândva vreo relaţie? Ei bine, Tudor Chirilă s-a gândit la asta, în urmă cu aproape 30 de ani, când se topea pe picioare de dragul ei atunci când o vedea pe holurile liceului Gheorghe Lazăr şi în excursii. Artistul i-a mărturisit asta chiar în faţă, pentru prima dată, abia astăzi, când a fost invitat de Andreea în emisiuena ei de la Europa FM. 

"Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vărfu cu Dor, o tabără de ski, şi... Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...", a povestit foarte emoţionat Tudor Chirilă. Vizibil copleşită de mărturisirile artistului, Andreea Esca a încercat să schimbe subiectul cu alte amintiri din copilăria artistului, consumată în faţa blocului.

În aceeaşi emisiune, Chirilă a mai povestit un episod hilar petrecut recent, înaintea filmărilor de la emisiunea Vocea României. "Am avut parte la poarta Pro TV-ului de următorul dialog: - Unde mergeţi?. Am răspuns: La Vocea României. - Şi ce sunteţi, concurent? Cum vă numiţi? Zic: Tudor Chirilă (n.r. râde)... trebuie să ajung mai celebru". 

Mai multe