Tudor Turcu: «Cânt la Eurovision chiar de ziua mamei»

21 februarie 2017 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tudor Turcu (34 de ani), marele câştigător al concursului “X Factor” (Antena 1), din 2012, nu se lasă până nu ajunge în marea finală a Eurovision. Este a patra încercare, iar prestaţia de duminică, de la TVR 1, i-o dedică mamei lui, Daniela, care a crezut mereu în talentul lui artistic.

Tudor Turcu (34 de ani) a ratat de trei ori Eurovisionul, nefiind pe placul nemilosului juriu, cu stilul lui rock. Dar, n-a plâns în pernă, nu s-a demoralizat, dimpotrivă, a turat mai mult motoarele şi de la an la an a fost şi mai bun. De data aceasta, el mizează pe “Limitless” (n.r.- “Fără limite”), piesă care îi pune în valoare vocea de cinci stele.

Carismaticul interpret, născut în Mediaş, se numără printre preferaţii publicului din acest an şi speră să facă o figură bună, mai ales că în ziua în care va avea loc semifinala, pe 26 februarie, el îşi va serba mama: “În ziua semifinalei este ziua mamei mele, împlineşte 65 de ani, şi sper să-mi poarte noroc. Şi dacă Dumnezeu şi juriul vor dori să cânt şi în finala care va avea loc chiar de ziua mea, pe 5 martie, ar fi extraordinar. Sunt numărul 3 în concurs, va fi şi ziua a treia, apoi ziua de naştere. Cred că astrele sunt de partea mea”, a declarat Tudor Turcu, ieri, pentru Click!

Artistul tocmai a scăpat de o viroză care l-a chinuit timp de o lună: “Mă păzesc ca să fiu în formă la concurs, îmi protejez vocea cu ceaiuri calde şi cu miere şi mă feresc de frig. În plus, nu mai beau nici băuturi acidulate”, a mai adăugat el. Până duminică, Tudor repetă câte 4-5 ore în studio. De ţinutele sale se va ocupa echipa de la Tommo Production. Tudor a câştigat în urmă cu cinci ani premiul de 200.000 de euro de la “X Factor”, iar banii i-a investitîntr-un apartament.

Trăistariu şi Tavi Colen, marii rivali

În semifinala de duminică, de la TVR 2, de la ora 20.00, vor concura 15 artişti: Elize&No Stress, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Ramona Nerra, Instinct, Eduard Santha, Tavi Colen&Emma, Zanga, Ilinka feat. Alex Florea, Alexandra Crăescu, Maxim, D-LEMA, M I H A I, Ana Maria Mirică şi Xandra. Dintre aceştia, juriul va alege zece solişti. Finala Eurovision România este programată pe 5 martie. Câştigătorul va fi desemnat exclusiv de public, prin televot, iar concursul internaţional va avea loc pe 9, 11 şi respectiv 13 mai, la Kiev, Ucraina.

Mai multe