Tuncay aduce în țară un film turcesc de cinci stele

19 septembrie 2015 20:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tuncay Öztürk (29 de ani), soțul Andreei Marin (40 de ani), a explicat de ce nu prea se uită la serialele turcești, difuzate de posturile noastre de televiziune.

Singurul pe care l-a savurat a fost ”Suleyman Magnificul” (Kanal D): “A fost un real succes în foarte multe țări, așa cum a fost și în România. Majoritatea filmelor cumpărate de români acum nu sunt  importante nici în Turcia. Producțiile bune sunt foarte scumpe”, ne-a spus Öztürk. 

El s-a trezit adesea asaltat, pe Facebook, cu rugăminți fierbinți: ”Foarte mulți care intră pe pagina mea de Facebook îmi scriu și mă roagă să le intermediez o întâlnire cu actorii turci. Probabil sunt convinși că eu, dacă sunt turc, îi cunosc pe toți”, se amuză el.

Medicul fizioterapeut are o surpriză pentru publicul amator de filme din ”Țara Semilunei” pline de iubire, istorie și aventură: “Vreau ca românii să vadă pelicule de calitate, deja lucrez la un proiect, vreau să aduc în România un film care a fost hit în Turcia, a fost urmărit de milioane de oameni. În această toamnă îl veți urmări în cinematografe”, ne-a mai spus el.

Mai multe