Tuncay Ozturk, suspect de apropiat de Diana Dumitrescu

19 octombrie 2017 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Andreei Marin a început să iasă din cabinetul lui pe la evenimente mondene din oraş. Chiar dacă nu se mai află la braţul "Zânei", Tuncay Ozturk onorează invitaţiile unde ştie că se va afla sub acelaşi acoperiş cu vedetele autohtone, ba mai mult chiar se fotografiază alături de ele.

Andreea Marin se afişează peste tot cu noul iubit, consulul Adrian Brâncoveanu, dar nici fostul ei soţ nu stă numai acasă şi la clinică. Tuncay Ozturk bifează eveniment după eveniment. A început de luna trecută când a răspuns pozitiv unei invitaţii şi a socilaizat cu vedetele autohtone. Printre ele s-a numărat şi Cristina Spătar.

Recent, fizioterapeutul turc a ieşit din nou din casă. De data aceasta a ales să meargă la o prezentare de modă, unde se pare că unul dintre fotomodele i-a captat toată atenţia. Este vorba despre actriţa Diana Dumitrescu. Tuncay şi vedeta din telenovele s-au fotografiat împreună, iar imaginea a ajuns imediat pe conturile de socializare ale medicului. Fanii specialistului au rmarcat imediat apropierea dintre cei doi şi s-au întrebat dacă nu vor fi următorul cuplu din showbiz. 

Mai multe