Tuncay, reacţie dură după ce au apărut imagini cu Andreea Marin şi noul ei iubit: «Niciodată nu pierd...»

30 septembrie 2017 10:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Andreei Marin, Tuncay Oyturk, a lăsat să se înţeleagă că este resemnat cu privire la noua alegere a Andreei Marin, un tinerel pe care l-a ţinut foarte bine ascuns până acum.

Andrea Marin s-a afişat, în sfârşit, alături de un bărbat, într-un mall din Capitală. Asta înseamnă că noua ei relaţie se poate numi oficială şi cât se poate de serioasă dacă  "Zâna" şi-a făcut curaj să-l ţină şi de mână, în public. Ba chiar s-au şi asortat amandoi. În tot acest timp, fostul soţ al Andreei, Tuncay, a văzut cel mai probabil imaginile cu cei doi şi a avut un comentariu de făcut: "Niciodată nu pierd, ori câştig, ori învăţ", a transmis acesta într-o postare pe Faebook. 

Andreea a divorţat de trei ori

Împlinită în plan profesional, dezamăgită în dragoste! Asta s-ar putea spune despre Andreea Marin care în douăzeci de ani a divorțat de trei ori. Prima dată, vedeta s-a căsătorit la doar 21 ani, în 1995, însă după doar trei ani de mariaj ea şi Cristian Gheorghiță au hotărât s-o ia pe căi separate. În ianuarie 2006, ”zâna” s-a măritat cu Ştefan Bănică Jr. și a devenit mama unei fetițe, Violeta, în decembrie 2007. În 2013, însă, au decis să divoțeze, după aproape 7 ani de căsnicie. Tot în același an, bruneta s-a legat sentimental de medicul Tuncay Ozturk. Părea fericită, tocmai de aceea anunțul divorțului din data de 27 octombrie 2016 i-a șocat pe toți. S-a speculat și că unul dintre motivele deciziei ar fi fost infidelitatea turcului. 

Mai multe