Turcescu, prima apariţie TV după scandalul ofiţer acoperit: "Nu am discutat cu nimeni înainte"

29 octombrie 2014 0:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Robert Turcescu a apărut pentru prima dată în direct, la o emisiune TV, după ce a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit.

Jurnalistul a povestit, la emisiunea lui Radu Moraru, de la Naşul TV, că momentul a reprezentat o eliberare pentru el. El a explicat că nu a discutat cu nimeni întainte de a face dezvăluirea. Nici nu a fost şantajat de cineva. Pur şi simplu, Turcescu a simţit că e momentul să clarifice unele lucruri. 

"Acea eliberare a fost o bucurie pentru mine. Nu există bucurie mai mare pentru un individ decât să se simtă împăcat şi eliberat. S-a spus despre mine că am fost şantajat, că mi s-a arătat pisica. Nu a existat un asffel de moment. Nu a venit nimeni să îmi arate nişte documente şi să îmi spună «dacă nu faci asta, uite ce se întâmplă». A fost un moment în care am simţit, mi s-a arătat că am greşit, am spus: Robert, trebuie să pui rânduială în viaţa ta! Nu am discutat cu nimeni înainte, nici măcar cu, pe atunci, viitoarea mea soţie. I-am spus că mă duc în altă cameră pentru că am ceva de scris pe blog", a povestit Turcescu, conform hotnews.ro.

El a mai adăugat că dezvăluirea a fost un şoc pentru mulţi oameni, iar unii l-au judecat dur. Însă Turcescu a subliniat că îi înţelege.   

"A fost un şoc pentru foarte mulţi, inclusiv din familia mea, dintre prietenii mei. Mi-am propus să nu îi judec. Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu, eu îi înţeleg pe deplin. Ce voi face cu viaţa mea mai departe e o sumă de încercări, lucrurile nu se termină cu o spovedanie. Sper cu tărie să fi învăţat din aceasta lecţie de viata extrem de importanta", a completat jurnalistul.

Mai multe