Turda l-a cununat religios pe lăutarul care și-a părăsit prima soție și copilul!

14 iunie 2016 13:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gheorghe Turda (68 ani) și logodnica lui, Lucia Lazăr au fost nași de cununie pentru acordeonistul Marian Baicu și soția acestuia, Luminița Pauliuc, care s-au cununat reigios weekend-ul trecut.

Gheorghe Turda și logodnica acestuia, Lucia Lazăr s-au numărat printre cele patru perechi de nași, care l-au cununat pe Marian Baicu și Luminița. ceilalți nași au fost: Radu Groza și Rocsana Marcu, primarul unei comune de lângă Ploiești, unde a avut loc și cununia religioasă, la o mănăstire veche din anii 1500, și încă o apropiată. Turda și iubita lui, Lucia s-au regăsit în 2011, după mai bine de 30 de ani. "Ne-am regăsit acum doi ani într-un moment artistic, într-un parc.

Era îmbrăcată în alb și a venit cu un buchet de flori, pe care mi le-a dat și mi-a spus cine e. I-am spus că Dumnezeu să îi dea noroc pentru că nu s-a schimbat deloc. Mi-a arătat autograful pe care i l-am dat în 1980", a spus artistul.

În ce-l privește pe lăutarul pe care l-au cununat alături de ceilalți nași, Marian baicu, acesta a fost implicat într-un scandal cu fosta lui soție, încă de acum doi ani de zile.

Aceasta l-a acuzat pe acordeonist că și-a părăsit fiul, care acum are 21 de ani, pe care nu l-a mai ajutat cu bani. Mult timp, fosta soție a lui Baicu a așteptat ca lăutarul săs e întoarcă acasă după relația extraconjugală cu Luminița Pauliuc. Iată însă că weekend-ul trecut, Baicu și-a dus amanta la altar.

Mai multe