Uau! Cum arată fosta nevastă a lui Mihai Constantinescu la 59 de ani

12 septembrie 2016 14:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Constantinescu pare să fi găsit elixirul tinereţii. La cei 59 de ani ai săi, fosta nevasta a lui Mihai Constantinescu le dă clasă multor tinerele din showbiz. Să fie vorba de gene moştenite sau de „bisturiul magic”? În orice caz, Mihaela arată impecabil.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Mihaela zilele trecute, la o promenadă prin oraş. Fosta nevastă a cântăreţului Mihai Constantinescu pare că nu îmbătrâneşte deloc.

La prima vedere, femeia pare să aibă cel mult 35 de ani. Cu o coafură în tendinţe şi o ţinută la modă, Mihaela e o apariţie. Este înaltă, slabă şi se poate lăuda cu picioare frumoase. Fosta nevastă a artistului a ales o rochiţă lejeră, neagră, extrem de populară în rândul tinerelor  şi o pereche de ghete cu toc.

În 2003, Mihaela şi Mihai Constantinescu au decis să pună punct mariajului lor. Cântăreţul şi-a refăcut viaţa alături de Simona Secrier. Culmea, artistul a reuşit performanţa de a-şi împrieteni fosta soţie cu actuala iubită. Cei trei au mers în mai la un spectacol la Târgu Mureş.

Mai multe