Uite ce antrenament fierbinte au avut fetele Click! Models la sala de fitness

2 octombrie 2014 17:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deloc deranjate de vremea de afară, frumoasele fete de la pagina 3 a celui mai citit ziar din România, Click!, au invadat New City Wellness Center din Capitală pentru cel mai sexy antrenament al toamnei. Forţoasele domniţe au aruncat sutienele în aer şi s-au pus repede pe treabă. Aparatele de fitness şi mănuşile de box au fost preferatele lor, motiv pentru care s-au lăsat fotografiate în cele mai senzuale cadre.

Gaşca veselă de la Click! Models, în frunte cu fotograful celebrităţilor, Zoltan Lorencz, şi make-up artistul Daniela Nimirceag, au dat startul distracţiei. Mingile de antrenament s-au topit sub atingerea Georgianei, Bambolei, Andei, Bonitei, Danielei, Alexandrei, Florinei, Loredanei, iar apa din piscină s-a încălzit instant.

Chiar dacă afară norii s-au adunat deasupra Capitalei, iar toamna şi-a intrat complet în drepturi, supferbele domnişoare şi-au arătat trupşoarele lucrate intens în sala de fitness. Sexy-antrenamentele  au ţinut o zi întreagă, iar zeiţele cu forme ademenitoare nu s-au dat plecat acasă până când nu şi-au mai subţiat puţin taliile de viespii.

Gazda antrenamentulu fierbinte a fost Valentina Alexandru, managerul de la New City Wellness Center, centru renumit pentru relaxarea divină de care ai parte pe durata vizitelor.

Înarmate cu mult sex-appeal, zeiţele au încins atmosfera într-un stil inconfundabil. Fetele au dezlănţuit imaginaţia maestrului fotograf şi ce-a ieşit a fost de vis. Fotografiile vorbesc de la sine!

Mai multe