Uite ce chef a făcut Smiley în club pentru "copiii" lui!

28 octombrie 2016 14:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joi seara (27 octombrie) a fost chef mare la clubul "Alllive", pe care Smiley (33 de ani) îl are la parterul casei de producţie HaHaHa Prodction, în zona Faur Poarta 4 din Bucureşti.

A avut loc lasarea EP–ului "Mia" (Momente, Inspiraţie, Ambiţie), al băieţilor de la SHOT, o trupă de patru tineri fresh, care fac ravagii în rândul adolescenţilor. (n.r. EP este denumirea dată înregistrărilor pe CD care sunt prea lungi pentru a fi numite single-uri, dar prea scurte pentru a fi calificate drept albume).

Puştii care au venit la concertul de lansare au fost trataţi regeşte şi s-au simţit excelent. La intrare puteau face poze într-o dubiţă special amenajată pentru ei, puteau cumpara produse de la "HaHaStore", căni, tricouri, şepci etc. Invitaţii au făcut poze cu cei patru băieţi, dar şi cu Smiley, iar barul a fost al lor la discreţie, gratis. 

Bufetul a fost ticsit cu tot felul de dulciuri şi cu zeci de cutii de pizza. Într-un studio special amenajat, spectatorii puteau să-şi facă tatuaje temporare cu trupa lor preferată, însă adolesecentele erau preocupate mai mult să-şi facă selfie-uri cu noua trupă-fenomen, care creează isterie după LaLa Band. Seara s-a terminat cu un show incendiar, căci Urs, Cale, Sorin și Juno, cei patru băieţii descoperiţi şi lansaţi de Smiley, au cântat piesele de EP-ul "Mia".

Mai multe