Uite ce, dar mai ales… cât mănâncă Diana Dumitrescu!

9 februarie 2015 14:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce, în urmă cu doar câteva zile, a dezvăluit fanilor, pe blogul personal, cât de preocupată este de aspect ei fizic, iată că, în prezent, Diana Dumitrescu (31 de ani) a dat iama în dulciurile cu multă, multă ciocolată!

Nu ştim dacă de plictiseală sau nu, cert este că a avut un moment de slăbiciune! Diana Dumitrescu a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook o fotografie în care actriţa e surprinsă lângă nişte delicioasele prăjituri din ciocolată. Mesajul pe care l-a scris în dreptul pozei cu pricina vorbeşte de la sine: “Ce face omul când se plictiseşte... aşa, de duminică seara! Cine vrea?!”, a scris actriţa, pe reţeaua de socializare.

Reacţiile prietenilor virtuali au venit în scurt timp: “Eu pot să-ţi ofer eclere!”, “Mă înscriu şi eu, arată delicios!”, “Diana, îngraşă!!!”, au scris admiratorii actriţei, pe Facebook.

Diana Dumitrescu s-a iubit cu Ducu Ion

Diana Dumitrescu a divorţat, în 2013, de Ducu Ion, după patru ani de când şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. În timp ce fostul soţ şi-a refăcut viaţa alături actriţa Ioana Blaj (27 de ani), cu care are un copil, Diana a trecut prin mai multe dezamăgiri sentimentale. Toate relaţiile au fost pasagere, astfel că actriţa este, şi în prezent, în căutarea sufletului pereche.

Mai multe