Uite ce icoane frumoase cu chipul lui Iisus Hristos face «State de România»!

30 iulie 2017 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

V-ați distrat copios cu el în serialul ”Inimă de țigan”(Acasă TV), unde a avut un limbaj colorat, conform scenariului, însă iată că actorul Gheorghe Visu este, în realitate, o fire credincioasă, care își alege cu atenție fiecare vorbă.

Milioanele de fani ai personajului său, ”State de România”, vor avea parte de o surpriză când vor afla că el se relaxează pictând sau scrijelind în lemn icoane cu Maica Domnului și cu Iisus Hristos, lucrările sale fiind adevărate opere de artă.

A dorit însă să menționeze că aceste lucrări nu sunt originale: “Încă n-am reușit să pictez un tablou sau să compun un cântec. Toate icoanele făcute de mine sunt copii, toate cântecele mele sunt compuse de alții. Mi-am dorit să fiu și un mare tenismen, dar la nevoie pot să renunț la asta”, a povestit Gheorghe Visu, despre marea sa pasiune, într-un interviu pentru www. ziarulmetropolis.ro. Celebrul actor al Teatrului Mic s-a relaxat în această vacanță în Bucovina, împreună cu soția sa, alături de care a vizitat toate mănăstirile.

Mai multe