Uite ce "monştri" prind vedetele pasionate de pescuit!

11 iunie 2018 21:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici n-a venit bine vara, că împătimiţii pescuitului au luat drumul lacurilor, al râurilor şi al Dunării, în căutarea bibanilor hrăpăreţi, a caraşilor lucitori, a crapilor dolofani şi a somnilor uriaşi. Nici vedetele nu sunt imune la acest “microb”, astfel că şi-au întins undiţele ori lansetele, în aşteptarea marii capturi.

Silviu Călugăru, cunoscut drept Tavi Colen, nu e doar un solist cu o voce aparte, ci şi un pescar experimentat. De câte ori prinde o “fereastră” în programul încărcat cu repetiţii şi concerte, muzicianul îşi pune în maşină arsenalul de lansete şi se opreşte pe malul apei. 

Perseverenţa i-a fost răsplătită recent, pe lacul de la Tâncăbeşti, din apropierea Capitalei, unde a capturat un somn de 32 de kilograme. Momeala folosită? Cărăşel viu, care a atras un mustăcios respectabil. Tavi Colen s-a luptat 40 de minute cu “monstrul”, dar până la urmă l-a adus în minciog. El a fost ajutat de doi coechipieri, printre care Mario, băieţelul său de 11 ani, un puşti talentat la fotbal.

“Fiul meu are 40 kg… şi uite cum arată pe lângă peşte”, a comentat Tavi Colen pe o reţea socială. Vocalistul, al cărui model e americanul Adam Lambert, nu e la prima captură remarcabilă. Colen a prins mulţi crapi respectabili, inclusiv în Delta Dunării. De menţionat că solistul este adeptul stilului “Catch & Release” (Prinde şi eliberează). Astfel, după poza cu captura, Tavi îi dă drumul peştelui în apă. 

Şi Adrian Daminescu adoră să-şi petreacă orele libere pe marginea lacului. În iunie 2014, cântăreţul a prins un crap de 21,5 kg, pe balta de la Periş, peşte pe care l-a eliberat. 

Un alt pescar priceput e Gabi Onilă, fost component al trupei Axxa. El a prins zilele trecute, la Moara Vlăsiei, un crăpcean de 20 kg, căruia i-a dat drumul, după fotografia de rigoare.

Mai multe