Uite cu ce bombă sexy filmează Radu Vâlcan în Thailanda!

27 februarie 2018 19:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Radu Vâlcan (41 de ani) a scăpat de urgia din Bucureşti, căci se află în Thailanda, la 30 de grade, acolo unde filmează pentru sezonul al patrulea de la “Insula iubirii” (Antena 1).

Atmosfera e încinsă nu doar de soare, ci şi de prezenţa ispitelor, care par desprinse din revista Playboy. Maria Ilioiu (28 de ani) este una dintre ele, ea aflându-se în emisiune pentru a treia oară.

La prima sa apariţie în ”Temptation Island – Insula iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roşcata i-a arătat latura sa sinceră şi lipsită de inhibiţii.

În cel de-al treilea sezon, Maria i-a furat inima şi minţile lui Aurel, care venise pe ”Insula Iubirii” alături de iubita sa, Alexandra, iar acum este din nou încrezătoare. ”Ştiu să fiu frumoasă şi senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta”, susţine Maria. 

“Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie”, spune şi gazda emisiunii, Radu Vâlcan. 

Mai multe