Uite cu cine s-a distrat Iulia Vântur de ziua ei! N-a fost Salman Khan

25 iulie 2016 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gazda show-ului “Ferma Vedetelor” de la Pro TV a împlinit 36 de ani duminică, 24 iulie, prilej cu care a făcut petrecere mare, dar nu împreună cu Salman Khan, așa cum se aștepta toată lumea. Invitatele Iuliei au fost ”protejatele” actorului de la Bollywood.

Chiar dacă tot Bollywood-ul, dar şi fanii vedetei din România se aşteptau ca Iulia Vântur să aibă o super petrecere de ziua ei, cu artificii şi sute de invitaţi, iată că lucrurile nu au stat chiar aşa. Gazda show-ului ”Ferma vedetelor” a împlinit 36 de ani, duminică, 24 iulie, şi a petrecut împreună cu cele mai bune prietene ale ei din India.

Printre invitatele Iuliei s-au numărat şi actriţele Elli Avram, Daisy Shas, Preity Zinta, mari vedete la Bollywood și ”protejatele” lui Salman Khan (50 de ani), iubitul Iuliei. Cu alte cuvinte, vedeta noastră a petrecut alături de femeile de a căror carieră se ocupă iubitul ei.

La petrecere a venit şi nepoata lui Salman Khan, Suzi Khan, alături de Madiha. “Dulciurile mele preferate! N-am avut doar unul, ci 8 torturi! Răsfăț dulce, fetele au fost fericite!”, a scris vedeta fericită pe contul personal de pe o rețea de socializare. 

Mai multe