Uite cum a aflat Viorica Macovei că este însărcinată

2 iunie 2017 13:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Viorica Macovei trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Asta pentru că artista ne-a mărturisit recent că peste două luni o să devină mama unei fetițe care speră să fie sănătoasă și norocoasă în viață.

Cu zâmbetul pe buze, cu ochii sclipind de fericire, așa am întâlnit-o recent pe Viorica Macovei la un eveniment monden, din buricul Capitalei. Vedeta a stat de vorbă cu noi preț de câteva minute și ne-a povestit cum a aflat ea că este însărcinată în luna a șaptea: “Este cea mai mare împlinire supremă. A fost un moment special când am aflat că sunt însărcinată. În seara de Crăciun s-a întâmplat că nici eu, nici soțul meu să nu avem un cadou unul pentru celălalt. În schimb eu m-am gândit să ne încercăm norocul să vedem dacă nu avem un cadou unul pentru altul. Așa am aflat eu că sunt însărcinată, întâmplător!”.

Artista ne-a mai povestit că deja se gândește la ce nume o să aibă fetița: “Pentru noi acum este important ca acest copilaș să fie sănătos, să se nască cu bine și să trăim frumos toți. Așteptăm o fetiță, ne mai gândim și la nume, dar cu siguranță o să poarte numele Maicii Domnului, Maria. Pentru că o să se nască în preajma Sfintei Marii, în luna august, o să fie leuț”. Viorica Macovei ne-a mai mărturisit că pe lângă faptul că o să devină mama ea se simte norocoasă ca femeie că nu a avut probleme în timpul sarcinii: “Nu am avut grețuri până acum, pot să spun că am fost privilegiată, fără pofte, fără oboseli excesive. Nu știu când a trecut timpul”.

Mai multe