Uite cum arată Loredana Groza nemachiată

8 februarie 2016 9:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza (45 ani) arată mereu impecabil pe scenă sau în emisiunea al cărei jurat este, demonstrând că nu i s-a atribuit degeaba titlul de divă. Pe lângă capacitățile vocale de necontestat, aparițiile sale excentrice reprezintă un alt ingredient care o plasează în permanență în atenția publicului.

Deși nu de puține ori, Lori a fost bănuită că aspectul său este doar meritul produselor de make up folosite și a programelor de editare foto. Cântăreața a hotărât să publice o poză pe pagina sa de Facebook, care demonstrează că tenul ei fresh este un lucru cu care se mândrește.

Fără pic de machiaj și cu o atitudine relaxată, diva muzicii românești a reușit să atragă aprecierile a mii de persoane pe Facebook, care și-au exprimat  opiniile pozitive cu mult avânt: “Da, naturalețea ta este încă super! Să vedem cine mai are curaj să se arate fără mască (nemachiată). Un plus pentru curaj, Lore, ești totală, felicitări! ”, i-a scris o admiratoare pe pagina de socializare. Jurata de la Vocea României nu a rămas datoare, mulțumindu-I pentru apreciere.

Mai multe