Uite cum arată Raluca imediat după naştere! FOTO

6 aprilie 2015 11:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pepe (35 de ani) şi soţia lui, Raluca (23 de ani), sunt în al nouălea cer! Duminică (5 aprilie), cei doi au devenit părinţii unei fetiţe sănătoase, Rosa Alexandra., care a primit nota 10 la naştere. Cât despre mămică, deşi e uşor încercănată, aceasta îşi păstrează frumuseţea...

Obosită după operaţia de cezariană prin care tocmai a trecut în urmă cu doar o zi, Raluca se reface, în prezent, alături de soţul ei ocrotitor.

După ce Raluca a dat naştere unei fetiţe superbe, duminică, Pepe a a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj înduioşător, dar şi o fotografie sugestivă. În imaginea cu pricina, Pepe îşi ţine iubitor soţia de mână, gestul fiind unul cât se poate de sincer şi foarte tandru.

Raluca l-a făcut pe Pepe tătic pentru a doua oară!

“Mulţumim din suflet pentru toate mesajele frumoase şi urările trimise cu dragoste din partea tuturor! Rosa Alexandra a venit pe lume şi e înconjurată de mulţi oameni plini de bunătate şi iubire... Vă dorim viaţă frumoasă, plină de realizări şi, credeţi-mă, copiii sunt realizările în viaţă şi adevărata împlinire sufletească... Vă iubim şi vă mulţumim!!!”, a scris Pepe, fericit, pe reţeaua de socializare.

Pepe şi Raluca, părinţii a două fetiţe sănătoase

Cea de-a doua fetiţă a lui Pepe şi a Ralucăi, Rosa Alexandra, a venit pe lume la ora 10.58 şi a primit nota maximă la naştere. Bebeluşul a avut o greutate de 3,490 de kilograme şi 51 de centimetri.

Pepe a asistat la naşterea micuţei şi a filmat integral marele eveniment, aşa cum a procedat şi la venirea pe lume a Mariei, care va împlini 3 ani în această vară.

Mai multe