Uite cum îşi răsfaţă vedetele copiii la cofetăriile din mall!

29 octombrie 2016 20:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vremea de afară nu mai este foarte prietenoasă pentru joaca în parcuri, aşa că părinţii caută alternative de petrecere a timpului liber, alături de copiii lor.

 Recent, fotoreporterii Click! au surprins, dintr-un foc, trei vedete care s-au gândit să facă acelaşi lucru: să-şi scoată odraslele la mall, la o prăjitură, o îngheţată sau o sesiune de shopping. Solista Andreea Antonescu (34 de ani) şi fiica ei, Sienna (5 ani şi jumătate) au fost “delicioase” la cofetărie. Andreea şi-a ajutat fata să termine desertul, a mângâiat-o întruna, iar la plecare şi-e etalat încălţările-şenilă, de care nu mai scapă de pe vremea când cânta în trupa Andre.

Şi Ilie Năstase (70 de ani) a făcut risipă de gesturi tandre cu fiica lui cea mică, Emma (9 ani), cei doi fiind lăsaţi singuri la cofetărie de Brigitte, care a preferat să meargă să-şi ia cafea din altă parte. A revenit însă repede alături de ei.

Rocsana Marcu (35 de ani), mamă singură, munceşte zi-lumină ca să-şi crească singură cele două fiice. Când are timp liber şi-l dedică integral copiilor, iar recent s-au distrat şi ele, la mall. Rocsana nu a fost niciodată căsătorită şi are două fete, din relaţii diferite. Pe Mayra a adus-o pe lume în 2007, după o idilă cu Adrian Iliescu, fiul unui om important din Giurgiu, iar pe Indira Maria, în vârstă de 5 ani, a conceput-o cu fostul ei iubit, avocatul Florin Moldoveanu.

Mai multe