Uite cum se menține Aurel Tămaș pentru iubita cu 31 de ani mai tânără! Ea-Miss România, el-Mister Muscolo!

23 mai 2020 20:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestitul solist de muzică populară Aurel Tămaș a împlinit luna trecută 59 de ani, însă este un munte de energie. Până la pandemia de coronavirus, el a avut agenda plină de concerte, chiar și în străinătate, și nici acum nu stă locului o clipă. Ba sapă în grădină, ba joacă tenis cu fiul lui ori gătește tot felul de bunătăți. Apropiații lui susțin că face totul de dragul femeii pe care o adoră, Eliza Ancău, mai tânără decât el cu 32 de ani.

Solistul Aurel Tămaș și-a postat pe conturile sociale fotografii din care reiese că este un bărbat gospodar. A săpat și a greblat în curtea lui Cluj și a gătit, fanii lăudându-l pentru hărnicie. Dar artistul a mai adăugat și o poză în care apare alături de fiul lui, în vârstă de 19 ani, pe terenul de tenis, semn că mănâncă sport pe pâine, pentru a-și menține tinerețea: ”Aurel senior, cu Aurel junior. Pe terenul de tenis, azi a învins Juniorul”, a scris acesta, pe Facebook.

Aurel a fost, în urmă cu trei ani, protagonistul unui scandal conjugal de proporții, apropiații acuzându-l că și-a părăsit superba soție, de dragul fotomodelului Eliza Ancău, în vârstă de 28 de ani, absolventă a Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj și cu multe titluri de Miss în palmares. Cântăreţul s-a căsătorit în 1991 cu Marieta, o femeie frumoasă şi deşteaptă, de profesie avocat.

Împreună au făcut o avere colosală, strângând terenuri, case, autoturisme şi alte lucruri scumpe. Contactată în urmă cu doi ani de reporterii Click!, Marieta Tămaş ne-a declarat: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”. De atunci, nimeni din acest trio formidabil nu a mai vrut să scoată o vorbă despre povestea care a uimit o țară întreagă și care, susțin gurile rele, continuă și acum.

Aurel Tămaș, însurat din anul 1991

Cântăreţul originar din Cluj s-a însurat cu Marieta în 1991. Au o avere colosală, strângând terenuri, case, autoturisme şi alte lucruri  valoroase. Rodul iubirii lor, Antonio, nu a putut să-şi salveze părinţii de la separare. Aurel arată impecabil la 59 de ani și nu pare afectat câtuși de puțin că lumea îl arată cu degetul. Dar și soția lui este o doamnă splendidă. Mereu elegantă și distinsă, avocata Marieta Tămaș a urcat chiar și pe podiumul de modă pentru că dimensiunile de fotomodel au recomandat-o pentru jobul de manechin. În anii trecuți, ea a făcut furori la Gala „Atipic Beauty”, care s-a desfășurat la Cluj, și unde a defilat într-o rochie lungă colorată în care arăta precum o păpușă Barbie.

Citește și:

Pepinieră de ispite sexy în Cluj! Ele au sucit mințile unor bărbați celebri, cu neveste acasă: Tămaș, Bittman și Marica

Aurel Tămaș, cu poza iubitei sexy pe scenă. Soția îl așteaptă acasă: “Îl iubesc pentru că este soțul meu”

Mai multe