Uite de ce i se spune "Miss Funduleț" iubitei lui Dani Oțil!

7 ianuarie 2019 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.

Dani Oțil (38 de ani) a dat lovitura în 2018, iar finalul de an l-a prins în brațele unei femei pentru care mulți bărbați ar fi în stare de orice. Este vorba despre Gabriela Prisăcariu, o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. Cei doi se potrivesc de minune, iar începutul de an i-a găsit într-o vacanță în Peru, de unde amândoi ne trimit câte o "vedere" pe rețelele sociale. 

Cine e iubita lui Dani Oțil. I se spune "Miss Funduleț"

Mama Natură a fost extrem de generoasă cu tânăra Gabriela Prisăcariu, însă și ea a depus eforturi. Din poze se poate vedea că ar fi beneficiat de un implant mamar, însă legat de posterior aici a fost doar meritul ei. Blondina mănâncă sport pe pâine, iar anumite tipuri de exerciții dezvoltă armonios mușchii fesieri. Așa a ajuns să primească porecla de "Miss Funduleț".

După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: "Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

Mai multe