Uite în ce hal arată Oana Lis după avort!

10 decembrie 2014 0:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost dată dispărută de către soț, Oana Lis a apărut la emisiunea "Un Show Păcătos", răvășită și foarte supărată.

Soția lui Viorel Lis a acordat primul interviu după avort dintr-un pat, cu ochii închiși, în timp ce a mângâiat o jucărie de pluș. Vedeta a vorbit pe un ton scăzut pe alocuri și a oftat de fiecare dată când a povestit despre avortul pe care a fost nevoită să-l facă, din motive medicale.

“Mi-e greu să vorbesc, nu mă simt prea bine. Nu am vrut să ajung la întrerupere de sarcină, dar am luat tratament pentru o boală și nu am vrut să îl supăr pe Viorel. Am avut toxoplasmoză în sânge, nu a funcționat tratamentul. Era riscul ca fătul să fie cu probleme”, a declarat Oana Lis.

Soția fostului primar al Bucureștiului s-a arătat foarte deranjată de expunerea mediatică a acestui caz și i-a reproșat lui Viorel Lis că a făcut turul televiziunilor și a dat-o dispărută. “Ți-am spus că o să plec, că am o problemă medicală. Ce trebuia să fie atâta tamtam, să dau atâtea explicații. El nu suportă să stea la spital cu mine jumătate de oră, darămite o zi întreagă. El nu dorea acest copil, crezi că plânge după el? Numai eu plâng. Eu nu renunț la această idee, eu o să fac un copil oricum”, a mai spus ea.

Se reface la o prietenă

Oana Lis a recunoscut că în prezent se află la o prietenă medic, în Bucureștii Noi, care a și ajutat-o să facă avort.

“Nu voiam să-l sperii pe Viorel, am încercat să-l menajez. Am o prietenă, care a doctoră, m-a ajutat ea. Nu am vrut să stea Viorel pe la ușă, ce să facă acolo? Numai o femeie poate înțelege asemena situație. Eu o să fac în continuare tratamente să am copil, nu vreau să rămân singură. Nu înțelegi că sunt supărată? Chiar n-ai milă? Sunt terminată!”, s-a adresat Oana lui Viorel Lis.

Întrebată dacă va continua mariajul cu Viorel Lis, în condițiile în care ea vrea neapărat să devină mamă, iar el i-a explicat răspicat că nu își dorește un copil, Oana a replicat: “Am nevoie de ajutor, de atenție. Sunt prea mulți ani. Nu-mi văd viața nici cu el, nici fără el”.

Mai multe