Uite-o pe Violeta, fiica Andreei Marin, cum gătește! Are unghiile date cu ojă

27 decembrie 2016 13:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veselie mare a doua zi de Crăciun în casa Andreei Marin. Chiar dacă sub brad o aștepta un munte de dulciuri, iar la masa din Ajun a avut un tort uriaș cu figurine de sezon, Violeta a vut poftă de clătite.

Și cum de Crăciun, poftele copiilor sunt lege, în bucătăria Andreei Marin s-a pregătit totul pentru o porție de clătite. Bucătar-șef a fost chiar Violeta, iar rețeta a fost aleasă dintr-o carte special concepută pentru micile gospodine.

Violeta a gătit clătite japoneze, după o rețetă dintr-o carte de bucate pentru copii, semnată de Laura Adamache, ”Rețete pentru micile gospodine”.

Mândră, Andreea a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii de pe Facebook. Aceștia au remarcat imediat talentul puștoaicei de nouă ani a vedetei, dar și faptul că Violeta avea unghiile date cu ojă. Fosta Zână a surprizelor arăspuns imediat că este vorba despre o excepție. ”De Crăciun, un alint, în rest, nu.”

Violeta este singurul copil al Andreei Marin. Vedeta a recunoscut că a rămas însărcinată greu, după mai multe încercări eșuate și două sarcini sarcini pierdute. Chiar dacă Andreea Marin a divorțat de tatăl fetiței, Ștefan Bănică Jr., acesta din urmă păstrează o relație apropiată cu fiica sa.

Mai multe