Ultimele ore cu burtica la gură! Cum arată o prezentatoare tv înainte să plece la maternitate

11 noiembrie 2016 17:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Mohora se bucură de ultimele ore de gravidă. Frumoasa prezentatoare tv care pe întreaga durată a sarcinii nu a acuzat niciun disconfort este însărcinată în 9 luni şi aşteaptă dintr-o clipă în alta să-l aducă pe lume pe băieţelul ei. Bruneta îşi doreşte să nască natural, dar până la momentul zero se comportă aşa cum a făcut-o în toate aceste luni. Vedeta nu s-a protejat excesiv, ci dimpotrivă a fost la fel de activă.

E însărcinată în 9 luni şi încă nu s-a decis să stea cuminte. Irina Mohora debordează de energie chiar şi pe ultima sută de metri. Bruneta afişează o siluetă de invidiat pentru o gravidă în ultimul trimestru şi nu se plânge de nimic. Vedeta TVR, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare", s-a fotografiat într-o rochiţă mulată, care i-a pus în evidenţă nu doar burtica, ci şi decolteul ameţitor. Prietenii i-au remarcat ţinuta de graviduţă sexy, dar  şi buna dispoziţie a Irinei care nu s-a plâns de nimic.   

"La cât de activ este bebe în burtică pare că îi place acolo! Se distrează, dansează. Oricum fac o plimbare, urc scări, mut mobila...poate, poate", a scris bruneta pe reţelele de socializare mărturisind că a ales două prenume pentru băieţelul ei. Este vorba despre Zian Mina. 

Mai multe