Ultimele veşti despre fiica lui Marius Ţeicu! "Să ne rugăm toţi pentru ea"

14 aprilie 2016 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apelul disperat al Patriciei în care îşi ruga apropiaţii să doneze sânge pentru ea a scos la iveală o problemă de sănătate extrem de gravă a fiicei compozitorului Marius Ţeicu. Tânăra are nevoie să facă transfuzie, fiind internată la Spitalul Fundeni din Capitală. Apropiaţii o descriu ca o fire luptătoare şi se roagă ca ea să se însănătoşească curând şi să vină acasă.

Marius Ţeicu suferă cumplit de când a aflat că fiica lui s-a îmbolnăvit şi a refuzat să dea prea multe detalii despre starea de sănătate a Patriciei. Tânăra, mamă a doi copii mici, este profesoară de engleză, iar în trecut a fost angajata lui Sorinel Puştiu, la grădiniţa particulară a manelistului. Cântăreţul s-a ataşat repede de ea, fiica lui Beatrice fiind cea care şi-a lăudat profesoara de engleză acasă, iar de aici a început o frumoasă colaborare între cei doi. Aşa se face că artistul a rugat-o pe Patricia să fie directoare la unitatea lui de învăţământ, iar propunerea nu i-a fost refuzată. La auzul teribilei veşti despre ea întreaga familie a manelistului a fost de-a dreptul bulversată.

"Noi o cunoaştem pe Patricia de când nu era căsătorită. Avem o relaţie foarte bună cu ea. Chiar aseară am vorbit despre ea. Din câte ştiu nu se simte prea bine. Are o boală gravă şi face transfuzie de sânge. Ştim că este puternică şi noi toţi trebuie să ne rugăm acum pentru ea. Ea s-a ocupat de pregătirea fiicei mele şi deşi acum şi-a deschis un alt centru în Vitan, unde predă limba engleză, noi ne-am dus după ea, atât de tare am îndrăgit-o. Sperăm într-o minune, ca ea să se facă bine", ne-a mărturisit Sorin Marius Ene.      

Manelistul şi-a deschis în urmă cu zece ani o grădiniţă privată în apropierea Capitalei, în care a implicat toată familia. Fiica lui Marius Ţeicu a fost profesoară de engleză la Şcoala Generală Nicolae Titulescu din Capitala, unde a pregătit-o pe Betty, fata manelistului. Tânăra are acum 19 ani, iar în urmă cu trei luni a devenit pentru prima dată mămică.  

Mai multe