Ultimul clopoțel pentru Laura Bretan și fiul lui Adrian Enache. Cei doi tineri au planuri mari

21 iunie 2020 20:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii mari pentru solista Laura Bretan, dar şi pentru David, fiul lui Adrian Enache şi al Iulianei Marciuc, care au absolvit cu brio colegiul şi şcoala gimnazială. Ei s-au pozat în tradiţionalul costum albastru, de absolvent.

Solista Laura Bretan (18 ani), care în 2016 a obţinut premiul de 120.000 de euro la concursul ”Românii au talent” (PRO TV), ne zâmbeşte de la serbarea din ultima zi de şcoală. Ea a absolvit un colegiu în Chicago, acolo unde locuieşte  împreună cu părinţii, cu sora, Estera (14 ani), şi cu fratele ei, Petru (13 ani): "Înainte de live, câteva imagini care vor rămâne de neuitat pentru mine!", a scris Laura.  Anul acesta, odată cu majoratul, solista avea în plan să susţină 18 concerte în 18 oraşe din România, alături de tenorul român Bogdan Mihai, însă pandemia  de coronavirus i-a dat planurile peste cap şi a anulat spectacolele, care i-ar fi adus bani frumoşi în cont. Succesul pe plan muzical a venit la pachet cu contracte şi cu multe deplasări, prin urmare, în clasa a IX-a, Laura Bretan, cântăreaţa cu voce de aur, s-a retras de la şcoală şi a studiat acasă. Acum, ea se pregăteşte pentru examenele la facultate.

Laura se pregăteşte de facultate

Vedeta şi-a cumpărat, din banii câştigaţi din muzică, şi prima maşină, un Audi, lăudându-se cu cheile, pe conturile sociale: ”Să o foloseşti până la adânci bătrâneţi, să o stăpâneşti cu grijă”, i-au urat fanii. Cât îl priveşte pe David, în vârstă de 14 ani, fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, el e un elev silitor, făcându-şi mândri celebrii părinţi. A încheiat anii de gimnaziu cu onorabila medie de 9,56, iar astăzi aşteaptă cu sufletul la gură notele de la Evaluare Naţională.  David a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Internaţional de informatică ”ICHB”, iar clasele I-VI le-a urmat la Şcoala ”Titu Maiorescu”: Toţi absolvenţii s-au bucurat de banchet, o petrecere la terasă organizată de Iuliana Marciuc. Merge şi la Şcoala de televiziune ”STV Junior” unde va începe în curând filmările la un serial tv pentru adolescenţi. 

Mai multe