Umilinţă fără margini! Tatăl Gabrielei Cristea a fost dat afară din spital!

20 iulie 2016 0:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Degeaba este tatăl unei vedete! Eugen Cristea, părintele prezentatoarei de la Kanal D, a trecut prin scene umilitoare în urmă cu doar câteva zile când a fost pur şi simplu scos afară dintr-un spital din Capitală. Bărbatul, grav bolnav, venise să se interneze, însă medicii i-au prescris doar o reţetă şi l-au trimis acasă în toiul nopţii.

Eugen Cristea (65 de ani) are multe probleme de sănătate, pe care se pare că nici medicii nu mai vor să i le rezolve.  De frică să nu fie refuzat, bărbatul nu a mai îndrăznit să o sune pe fiica lui celebră, ci a preferat să ia singur drumul spitalului. A chemat ambulanţa care a s-a prezentat la casa lui după opt ore de aşteptare. Ajuns la camera de gardă, tatăl Gabrielei Cristea nu a putut să-şi facă investigaţii pentru a afla cauza durerilor, iar medicii l-au transportat pe targă, în curte, de unde a fost nevoită să-şi caute un taxi şi să plece acasă.

"La camera de gardă mi s-a dat reţeta şi am fost poftit afară. Am fost tratat ca ultimul gunoi. M-am dus cu nişte dureri insuportabile. Aproape că plângeam. Am vrut să-mi fac un RMN. Mi s-a spus să merg să-l fac în altă parte şi apoi să mai vin să stau de vorbă cu ei. Această investigaţie este scumpă. Dacă eram internat aş fi putut să o fac în spital. Am dureri în coapsă care se lasă pe picior. Eu nu pot să dorm în pat, ci stau pe scaun în curte toată noaptea", a povestit Eugen Cristea la Antena Stars.

Relaţia Gabrielei Cristea cu tatăl ei s-a răcit complet în ultimii ani. Vedeta nu se mai interesează de starea lui de sănătate, iar părintele lui suferă şi acum când îşi aminteşte că mama vedetei a murit fiind supărată pe fiica ei. "Vă spun sincer că Ggabriela nu are niciun motiv să se comporte aşa cu mine. Ea a zis că ultima dată nu am făcut infarct că s-a interesat ea. Nu ştiu unde s-a interesat, dar eu îi pot dovedi cu acte. Nu a fost nicio cacealma, aşa cum spune ea. Îmi lipseşte Gabriela. Ea a fost preferata mea. A fost o răsfăţată. Mă doare că am pierdut-o pe mama ei. Soţia mea a murit din cauza ei", a mai spus tatăl vedetei la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena Stars.     

Mai multe