Un artist din România a lăsat un mesaj de adio pe Facebook și a dispărut

24 februarie 2016 16:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Dumitrache, în vârstă de 32 de ani, un DJ din București, a dispărut marţi, 23 februarie, după ce a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Familia bărbatului a cerut ajutorul Poliţiei Capitalei.

Alex Dumitrache a postat marți un mesaj de adio pe pagina personală de Facebook. “Adio, prieteni! Ne vedem în altă viaţă decât în asta. Iertarea nu îşi mai are rostul, faptul e consumat”, a scris Alex Dumitrache pe reţeua de socializare. 

Familia artistului a cerut ajutorul poliției. Surse judiciare au confirmat, pentru Mediafax, că artistul este de negăsit. “Există o plângere depusă de familie, mai multe detalii nu există în acest moment”, au precizat surse din Poliţia Capitalei.

Mesajul postat de artist pe Facebook a primit peste 400 de comentarii, prietenii lui Alex implorându-l să se întoarcă acasă. “ Hai, Axule, acasă! Prieteni te iubesc, familia nu mai zic!”,  “Termină cu prostiile şi vino să facem ceva frumos în Centru!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Alex pe Facebook.

Mai multe