Un celebru artist îşi cere iertare pentru că a omorât o femeie gravidă

4 noiembrie 2015 12:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

De cinci ani nu mai are linişte. Un interpret de hip-hop trăieşte un adevărat coşmar, după ce a provocat un accident rutier, în urma căruia o femeie însărcinată şi-a pierdut viaţa. Shobby vine să-şi ceară iertare public pentru acest incident nefericit.

Mădălin Drăgan, alias Shobby de la Codu’ Penal, şi-a luat inima în dinţi şi îşi va cere iertare la o emisiune tv pentru accidentul mortal pe care l-a provocat acum cinci ani. Joi ( 5 noiembrie), la “Am ceva să-ți spun”, artistul care trăiește din 2000 cu conștiința încărcată va încerca să explice ce s-a întâmplat în acea zi în care a schimbat multe destine. Artistul și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea pentru ucidere din culpă, dar mărturisește că nu-i este ușor să trăiască cu această povară pe suflet.

Rapperul și-a dorit să vină la “Am ceva să-ți spun” pentru un lucru pe care nu l-a făcut niciodată: să-i ceară iertare soțului victimei.

Ce deznodământ va avea această poveste, telespectatorii Antenei 1 vor vedea într-o nouă ediție a emisiunii, prezentată de Sonia Simionov.

Shobby a urcat beat la volan

În anul 2000, Shobby a scăpat maşină de sub control. Se afla la Ploieşti. Era băut şi în goana lui, a izbit maşina unei femei însărcinate în cinci luni, care s-a stins apoi la spital. Odată cu ea a pierit şi copilul. Cântăreţul de hip-hop petrecuse toată noaptea şi se grăbea, se pare, să ajungă acasă, dar aflat la volan pe o şosea din Ploieşti, nu a mai putut stăpâni maşina, a lovit glisiera de protecţie, apoi a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină care circula regulamentar. Şoferiţa a fost grav rănită şi a murit la spital. Femeia însărcinată a murit sub ochii copilului cel mare, în de şase ani, pe care îl ducea la grădiniţă. Alături de ea mai era o femeie, care a scăpat cu răni uşoare. La testarea cu etilotestul, Shobby avea o alcoolemie de 0,99.

Mai multe