Un concurent de la „X Factor” a fost înlocuit! Află motivul real

28 noiembrie 2014 12:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unul dintre concurenţii show-ului „X Factor”, difuzat la Antena 1, a fost înlocuit, din motive de sănătate.

Imediat după ce Delia şi Horia Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului „X Factor”, Duelurile, a venit rândul lui Ştefan Bănică să îşi aleagă cei şase concurenţi care vor primi un loc în etapa Scaunelor. „E ziua în care o să devenim mentori. Eu iau lucrurile astea foarte în serios, pentru că destinele unora dintre concurenţi or să fie în mâna mea şi chiar am emoţii”, a mărturisit juratul „X Factor”.

Totodată, Bănică a făcut şi un anunţ în premieră. Din motive de sănătate, Vlad Simon s-a retras din competiţie, iar locul său a fost ocupat de Florin Şchiopu, vânzătorul de legume-fructe care a cucerit-o pe Delia, în cea de-a patra ediţie a audiţiilor, de la prima privire. Ba mai mult, solista nu s-a lăsat atunci până când nu l-a făcut să îşi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept. În plus, ea i-a dat chiar şi un pupic.

Dacă va reuşi tânărul, (despre care juraţii au admis că seamănă cu solistul de la Maroon Five), să îl convingă pe Bănică de faptul că locul lui e pe unul dintre cele şase scaune, rămâne de văzut în următoarea ediţie a emisiunii de la Antena 1.

Mai multe