Un concurent s-a răzgândit după ce l-a ales pe Marius Moga? Farsă de zile mari la Vocea României

10 octombrie 2014 23:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Radu Mitrea, concurentul care a făcut senzaţie după ce a interpretat o piesă a lui Ed Sheeran şi a cântat în acelaşi timp şi la chitară, i-a dat palpitaţii lui Marius Moga. După ce l-a convins pe acesta să îl ia în echipă, a revenit asupra deciziei.

De vocea sa a fost impresionat şi Tudor Chirilă, care însă nu i-a trecut cu vederea micile ezitări şi l-a taxat. "Ai auz perfect. Nu poţi să cânţi a capella şi în momentul în care vii cu chitara să păstrezi şi tonalitatea. E datorită auzului. E mare lucru. Vocea se mai modelează", i-a spus Marius Moga care l-a convins pe Radu să i se alăture în echipă.

Dupa ce concurentul s-a întors în culise, antrenorii au avut parte de o surpriză de proporţii. Pavel Bartoş a revenit pe scenă cu fratele geamăn al concurentului şi i-a anunţat pe juraţi că Radu nu mai vrea să fie elevului lui Moga. "E o premieră la Vocea României ca un candidat să se răzgândească. Eu am hotărât că poate să meargă în echipa lui Tudor", a fost farsa pe care i-a făcut-o prezentatorul lui Marius Moga.

Mai multe