Un fost concurent la „Românii au talent”, pe scena „Vocea României”

8 septembrie 2017 21:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

„Vocea României”, sezonul al șaptelea, a început vineri, 8 septembrie, iar printre concurenții care au urcat pe scenă, a fost și un fost participant la „Românii au talent”. A decis să încânte publicul și juriul în memoria fratelui său, care a murit.

În timpul concursului „Românii au talent”, au făcut senzație, făcându-se cunoscuți publicului sub numele „Los Hermanos Dinamita”. Fabian și Charlie Sanchez au transmis multă energie și emoție juraților și spectatorilor, dar, din păcate, Charlie s-a stins din viață la scurt timp după participarea lor în concurs.

Pe 8 septembrie, la premiera sezonului al șaptelea al „Vocii României”, Fabian a urcat pentru prima dată pe o scenă atât de importantă și cu un public atât de numeros, de la moartea fratelui său pe care l-a iubit atât de mult: „Ultima dată când am fost la un eveniment așa, a fost cu el (cu Charlie, n.r.).

Loredana Groza, Adi Despot, Smiley și Tudor Chirilă au fost încântați de vocea plină de energie a lui Fabian și a interpretat cea mai ascultată melodie din acest an, „Despacito”. 

Mai multe