Un manechin de la noi prezintă moda de 10 ani în scaunul cu rotile! Un accident de mașină i-a schimbat viața!

14 octombrie 2014 10:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Întotdeauna a visat să devină un topmodel de succes, iar timp de cinci ani și-a văzut visul implinit, fiind manechin pentru mai multe case de modă. Apoi, viața avea să-i rezerve un cu totul alt destin.

Manechinul Magda Coman (31 ani) a fost la vârsta de 21 de ani, victima unui șofer neatent, care a intrat în mașina ei. Accidentul i-a schimbat viața, pentru totdeauna, tinerei. Magda, pe atunci un manechin cu perspective, aflat la început de drum, a rămas imobilizată în scaunul cu rotile.

La câțiva ani de la tragedie, a venit pe lume fetița ei, un mircol medical. Pentru a distruge mitul conform căruia persoanele cu handicap nu se pot descurca singure, Magda a crescut-o singură pe micuță, fără să apeleze la o bonă. După ce a reușit să treacă peste șocul post-traumatic, ea a înființat Asociația „Open Your Heart” și a organizat evenimentul „Atipic Beauty”, unde zeci de tinere, care până atunci își pierduseră încrederea în sine, s-au regăsit într-o prezentare de modă inedită: toate au defilat în cărucioare. Povestea ei, azi la TVR 2, la ”Destine ca-n filme”.

Un alt invitat al ediției de azi este Pavel Stratan. Artistul n-a avut o copilărie ușoară, dar făcea o groază de năzbâtii, lucru care sporea farmecul unei vieți fără prea multe surprize. Tatăl său, tractorist, și-a dorit întotdeauna ca baiatul să-i calce pe urme, iar cand il vedea cu chitara in mana, ii spunea ca nu va ajunge departe.

Cu toate acestea, Pavel Stratan a ajuns un nume de necontestat pe piata muzicala. Despre copilărie și familie, despre viața trăită în armata rusă, precum și despre cum a făcut un pas înapoi, acceptând să devină “tatăl Cleopatrei Stratan”, ne va povesti, în această seară, la “Destine ca-n filme”, la TVR 2, de la ora 21.00, iar mâine la TVR HD de la 20:00.

Mai multe