Un profesor de muzică şi o tânără exotică formează un nou cuplu în lumea muzicală

16 aprilie 2015 17:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Profesorul de muzică Oliver Popa a revenit în muzică cu o nouă colaborare, de această dată cu Mary, o tânără foarte exotică pe care a căutat-o ceva vreme. Cei doi au intrat în studoiul de înregistrări şi pregătesc mai multe surprize muzicale.

Prima colaborare muzicală a celor doi se numeşte „Hello”, iar piesa a fost compusă de DJ Raoul Russu alături de Sandu Nicolae – Nixel, pe textul lui Mihai Adrian Lungu şi înregistrată în studioul MA-Studio. Partenera lui Oliver se numeşte Mary şi e o tânără exotică, foarte drăguţă şi sexy, pasionată de muzică. Lui Mary îi curge prin vene sânge din Nigeria, Franţa şi România, căci solista are descendenţi din aceste ţări.

Solista a povestit pentru Click! că a urmat cursuri de actorie şi modeling la Milano, unde a avut ocazia să joace şi în reclame tv. Dar pasiunea ei pentru muzică a fost mai mare şi a decis să îşi încerce norocul şi în domeniul muzical. „Oliver era în căutare de o voce feminină şi aşa a început frumoasa noastră colaborare la această piesă. Şi sperăm că nu va fi ultima”, a declarat Mary, pentru Click!

Oliver Popa crede că a găsit varianta ideală şi cei doi pregătesc deja mai multe surprize musicale. 

Mai multe