Unde a ajuns pictura realizată cu penisul la emisiunea iUmor

11 octombrie 2016 14:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Telespectatorii emisiunii “iUmor” de la Antena 1 au avut parte, duminică seară (9 octombrie), de o experienţă mai puţin obişnuită. Până şi juriul format din Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo a rămas înmărmurit de ce a văzut pe scena emisiunii de la Antena 1.

Credeați că le-ați văzut pe toate, nu? Ediția de duminica trecută de la iUmor a avut rezervat un moment la limita decenței. Stripperul Brent Ray Fraser care i-a pictat portretul lui Mihai Bendeac folosindu-şi doar penisul. Cei din public şi juraţii au fost de-a dreptul surprinşi de ce se întâmpla în faţa lor. În sală era chiar și bunica lui Bendeac.

După ce a fost oripilat şi totodată mirat de ceea ce a văzut în fața ochilor, actorul a avut puterea, la final, să râdă şi chiar a glumit că a uitat să-i ia stripperului semnătura. Mai mult, a sunat-o pe mama lui şi a întrebat-o dacă nu are nevoie de o pictură în living.

S-ar părea, însă, că Delia a fost cea care a luat pictura, mai ales că şi-a publicat o fotografie cu ea pe contul de Instagram.

Mai multe