Unde a fugit Delia după botezul nepoatei!

18 aprilie 2018 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atunci când nu e pe scenă sau la filmări, Delia fuge în vacanţă. Artista îşi încarcă bateriile cu mici escapade pe cere le programează periodic. Duminică (15 aprilie), după mult timp îân care nu a mai avut o zi de weekend liberă, artista a fost naşă de botez pentru Jessica, nepoţica sa. Imediat după petrecere, solista şi-a făcut bagajele şi a plecat într-o vacanţă romantică cu soţul ei, Răzvan Munteanu.

Delia îşi condimentează viaţa tot timpul anului cu vacanţe scurte pentru a ieşi din rutină. Deşi este mereu extrem de ocupată, atunci când vine vorba de plecări, artista îşi găseşte mereu timp pentru călătorii. După ce şi-au botezat nepoţica, pe Jessica, marţi, Delia şi soţul ei au ajuns la Veneţia, Italia. Aşa cum era de aşteptat, artista a publicat imediat câteva imagini din vacanţă, pe Instagram, spre bucuria fanilor artistei.

Cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat o zi întreagă pe străzile înguste ale superbului oraş italian şi au profitat de vremea frumoasă. Delia a stat numai cu telefonul în mână şi a surprins imagini superbe pentru fanii ei. 

Mai multe