Unde a plecat Marcel Pavel să se relaxeze, după externarea din spital

6 iulie 2020 11:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

În sfârșit, aer curat, natură, relaxare! După 14 zile petrecute pe un pat de spital, la Institutul „Matei Balș” din Capitală, Marcel Pavel simțea o acută nevoie de evadare. Astfel, după doar două zile de la externarea de miercuri (1 iulie), artistul și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță în România.

Marcel Pavel a plecat de vineri într-o vacanță în România

„Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris Marcel Pavel vineri seara, când abia ajunsese la cazare. A ales un complex în mijlocul naturii, din apropierea Munților Piatra Craiului și Iezer, ce cuprinde terenuri de tenis, săli de jocuri, minigolf, mult spațiu pentru plimbări în natură, pe malul a două lacuri. „Complex Ceramus – loc binecuvântat. A cincea zi de recuperare. Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: "Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu.....miere"! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”, a revenit artitul luni dimineața cu mesaj pe pagina sa de socializare.

Marcel Pavel a fost infectat cu Covid-19 și a stat două săptămâni în spital

Marcel Pavel a fost externat miercuri, 1 iulie, la fix două săptămâni după ce fusese diagnosticat cu noul coronavirus. În cele două săptămâni de spitalizare a trecut prin momente dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. La scurt timp de la internare, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. A fost pus pe perfuzii și ar fi avut nevoie de ajutorul măștii cu oxigen pentru a respira. „În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel, citat de Wowbiz.

Mai multe