Unde au fugit Alina Pușcaș și iubitul pentru a sărbători doi ani de relație

19 noiembrie 2016 19:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Proaspăta mămică Alina Pușcaș are din nou motive de fericire. După ce la sfârșitul lunii octombrie a devenit mamă pentru a doua oară, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva" a plecat într-o escapadă doar cu tatăl copiilor ei, stomatologul Mihai Stoenescu.

Alina traversează o perioadă extraordinar de frumoasă. Și-a găsit bărbatul vieții, căruia în doar doi ani i-a făcut și doi copii: un băiat, Alexandru, și o fată, Melissa. La început, Pușcaș a trebuit să accepte că Mihai mai avea o iubită, pe manechinul Cristiana Mitrea, cu care stomatologul a stat patru ani, dar Alina pare că l-a convins că ea este aleasa. Mai mult, bărbatul i-a dăruit și un inel vechi de 100 de ani, cu o mare însemnătate pentru familia sa.

În weekend, frumoasa vedetă de la Antena 1 și Mihai Stoenescu au sărbătorit doi ani de iubire cu o escapadă la Londra. S-au și pozat acolo, iar Alina a publicat imaginea pe Instagram, alături de un mesaj:

“Sărbătorind dragostea în Londra. Doi ani fericiți alături de tine, două inimi, doi copii frumoși pe care mi i-ai dăruit! Aniversare fericită, iubirea mea (pentru toată viața)”.

Mai multe