Unde locuiește de fapt Valentina Pelinel. ”Mulțumesc lui Dumnezeu!”

4 mai 2016 15:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surprinsă, în urmă cu numai două săptămâni, de fotoreporterii Click! la vila în care Cristi Borcea a locuit cu soția sa Alina, Valentina Pelinel se jură că își petrece ultimele săptămâni înainte de a naște într-un apartament cu chirie.

Valentina Pelinel (35 de ani) și-a făcut ultimele analize înainte de a naște și așteaptă cu nerăbdare momentul cel mare, când își va ține în brațe bebelușul. Fostul fotomodel a intrat miercuri dimineață, 4 mai, în direct la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, și a povestit cum și-a petrecut sărbătorile de Paște.

” De Paşte am fost împreună cu naşii mei din prima căsătorie, mama, cumnatul şi sora mea să luăm lumină. Noi suntem pofticioşi şi am mâncat de toate! Important e să fim sănătoşi, aşa e de sărbători. A fost plăcerea mamei să aducă ce a gătit. Nu sunt stresată în legătură cu kilogramele în plus. Eu singură am recunoscut că am luat 16 kilograme din pricina sarcinii. Nu credeam că o să spun vreodată aşa ceva, dar pe atunci nu ştiam ce înseamnă să crească o viaţă în tine", a mărturisit Valentina Pelinel.

Despre fostul fotomodel toată lumea spune că este însărcinată cu bebelușul lui Cristi Borcea, chiar dacă Valentina nu a confirmat, dar nici nu a negat vreodată această informație. În urmă cu două săptămâni, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă la vila din Pipera a bossului dinamovist aflat acum în pușcărie. Simțindu-se cu musca pe căciulă, Valentina a încercat să lămurească lucrurile în intervenția de la ”Star Matinal”.

" I-am cumpărat bebelușului doar un dulăpior, că în rest folosim ce aveam deja, din vila aia mare de care spuneţi voi. Trăim într-un apartament frumos în chirie, mulţumesc lui Dumnezeu pentru el”, a precizat Valentina, făcând referire, desigur, la penthouse-ul de lux închiriat tot de Cristi Borcea pentru 3.000 de euro pe lună.

Mai multe