Unde petrece Cezar Ouatu după ce şi-a cerut iubita de nevastă

17 mai 2015 10:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bat clopote de nuntă pentru Cezar Ouatu! Contratenorul a cerut-o de nevastă pe iubita lui Andreea Petria, stewardesa cu care se iubeşte de noua ani, în finala emisiunii "Te cunosc de undeva", show pe care reprezentantul României la Eurovision 2013 l-a câştigat . Frumoasa blondă a acceptat printre lacrimi cererea în căsătorie, iar în aceste zile cei doi "porumbei" sărbătoresc evenimetul în Dubai.

Unul dintre cele mai impresionante momente ale serii de sâmbătă l-a avut ca protagonist pe finalistul Cezar Ouatu. Acesta a căzut în genunchi și, cu vocea gâtuită de emoție, a cerut-o de soție pe iubita lui, Andreea. Contratenorul s-a hotărât să facă acest pas chiar în ziua finalei. Andreea Petria (31 de ani) a rămas fără cuvinte. Aflată în public, blondina a fost invitată pe scenă şi nici nu ştia ce urma să i se întâmple.

La scurt timp după acest moment, cei doi au plecat să marcheze evenimetul în Dubai. Tânăra a publicat pe contul ei de facebook o fotografie cu inelul pe care Cezar Ouatu i l-a dăruit în faţa tuturor, făcând-o cea mia fericită femeie.

 

Povestea de dragoste dintre Cezar şi Andreea Petria s-a răcit la începutul anului 2012, când Cezar s-a îndrăgostit de soprana Angela Gheorghiu, care-i putea oferi o carieră frumoasă. La aceasta a mai contribuit şi faptul că blonda, fiind angajata unei firme de transport aerian a unei ţări arabe, a fost mai mult plecată din ţară. În acest timp, Cezar locuia la Milano şi a încurajat-o să-şi urmeze drumul.

După ce s-a produs ruptura dintre ei, reprezentantul României la Eurovision 2013 pare că nu a putut s-o uite pe Andreea, iar la începutul acestui an cei doi s-au împăcat. Chiar dacă el era implicat într-o altă relaţie, Cezar nu a întrerupt legătura cu Andreea şi în urmă cu doar câteva zile şi-a luat inima în dinţi şi a făcut marele anunţ. 

Interpret român de operă, pop-operă şi pianist, Cezar Ouatu a fost reprezentantul României din anul 2013, de la Eurovision, cu piesa „It's my life”, care a ocupat locul 13, cu 65 de puncte.

Mai multe